Paralýza
Anotace: Mé srdce bortí se v základech Paralyzován ve svém světě S tíhou naloženou na bedrech Život podob...
Mé srdce bortí se v základech
Paralyzován ve svém světě
S tíhou naloženou na bedrech
Život podobný kometě
Jsem paralyzován
Minulostí svázán
Na otázky tázán
Odpovědi neznám
Ze srdce stal se prázdný sál
A ze života příběh bez konce
Říci vše větru který vál
Vepsat to nejde do jednoho sloupce
Jsem řetězy svázán
Slabochem nazýván
Vzhledem posuzován
Minulostí posuzován
Mé stopy dále sněhem zaváté
Volám po slunci za bouře
Pod sněhem mé tělo skryté
Z reality je mi jen hůře
Znám jen trýzeň
Po životě žízeň
Ve srdci píseň
V myšlenkách tíseň
Paralyzován všemi prohrami let
Sám sebe nepoznávám , nejsem sebou
Nedosáhnu , nemohu vzít život zpět
Tak jako tehdy chodil jsem za tebou
Všechno v hlavě
Život nejde hravě
Nic nevyrovná se pravdě
Jak žít správně?
Přečteno 424x
Tipy 2
Poslední tipující: Cappp, FairyLAdy
Komentáře (1)
Komentujících (1)