Jsi mojí
nedočtenou
knihou
kde tužkou
zatrhla jsem
jeden prázdný
list
neznámým
slovem
které se učím
psát i číst
Jsi přímkou
okamžiku
co protíná
obzory dnů
jsi dlouhý
nespoutaný let
na křídlech
mých snů
všechno má svůj čas, přijde, když to budeš nejmíň čekat, uvidíš... :)
13.11.2017 19:42:41 | Philogyny1