Anotace: Na listy usadil se prach Stránky psané životem Kousky duše n...
Na listy usadil se prach
Stránky psané životem
Kousky duše na stránkách
Ocitajíc se za plotem
Život na miskách vah
Nářky zachycené perem
Popisujíc svůj stach
Prsty pošpiněné inkoustem
Víčka těžknou časem
Měsíc svítí v temnotách
Oknem pošeptává hlasem
Přejdi bolesti práh