Anotace: mňou
Tlustá kočka
kypré vnady -
kde kdo je rád,
že s ní aspoň
kamarádí
Však jenom Ty víš
jestli někdy
přijdeš - přijmeš
v jejím objetí svou skrýš
Na chvilinku malou
teď a tady zvanou
víc než kamarádi
aspoň jednou být
Že Já a Ty jsme
vlastně Jedno
vědomě si procítit
Je to vůbec možné?
Můžem jen tak být?
Jen v objetí stát,
neutíkat, nemluvit ?