De profundis clamavi ...
Anotace: A láska kdesi v prach bezdeší zapadlá v herbáři pomluv zažloutlém uvadlá ... Po křemeni zablýs...
A láska
kdesi v prach bezdeší zapadlá
v herbáři pomluv
zažloutlém uvadlá ...
Po křemeni zablýskolo se
to nůž zjevení
jež neublížil by spící kráse ...
Jen ďábel
do kmene dubu ryje
kosočtverce mámení
a strom smolou
za nás pláče
ať milosrdenstvím
zarostou pekelná znamení ...
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)