Anotace: ...
Nepřečteš si v knize,
co je tvůrčí krize.
Nenapíšeš řádku,
když jsou slova v zadku.
Zkusíš-li to přeci,
budou to jen kecy.
Přesto tě to nutí?
Dělej věci s chutí.
(Nařeď si čaj rtutí.)
Určitě se s chutí nenapiju rtuti, třeba endiaron stačí. A pro verše píseň ptačí... :-)
16.11.2017 14:14:58 | Kapka
Díky Kapko, pobavilo :)) Když mám slovní průjmy, dopouštím se újmy. A když zácpu zrovna, musím vařit z vody. :D
05.12.2017 01:58:50 | el sereno
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?