Pohled na svět
už mě to nebaví
v tomhle mlýnku
lidských duší
samý spěch
vážné ksichty co se tváří
že smyslem je úspěch
doma,v práci...
mít dobrou pověst v baráku
hovno!
na to abys uspěl
musíš umět lhát
hromadit prachy
druhý ojebat
nechci stát ve frontě na občanku
chválit sousedovi ostříhaný plot
být v prdeli,když vítr shodí dráty
chci se flákat
mít vše na háku
radovat se a smát
s ženskýma se milovat
svět je hezkej,tak jak je
a ti co se ženou k imaginárnímu úspěchu
se neumí dívat
Přečteno 403x
Tipy 16
Poslední tipující: Philogyny1, Amonasr, Kubíno, Anděl, ZILA78, bogen, piťura, Kapka, Lighter
Komentáře (9)
Komentujících (5)