Stavení
Anotace: ...jak se říká: můj dům, můj hrad
Stavení stojí tu věky
kamenný stav
omšelý,nikoliv duchem...
Žlutavou opukou
klenby se barví
z kvádříků ručně propocených...
Promlouvá ke mě
stavení staré
odpovědi hledám v jeho zdech
ochranu,přístřeší
pro jeho teplý dech...
Komentáře (3)
Komentujících (3)