Anotace: trochu jinak
Nepoznávám se
Co se mi zdálo
už nezdá se
a chybělo málo
a ze snů bych nevyšel
Teď nemůžu přijít
na co jsem nepřišel
Jak znovu začít žít
Harmonii, klid a mír
smetl opilecký vír
a v myšlenkách zůstal průvan
Již nejsem svázán
alkoholem
ale vše co jde kolem
se mě dotýká
a mysl pomalu si přivyká
Na nové místo
Novou roli
Všude čisto
Nic nebolí
Žádná výčitka
Žádné pohrdání
Jen zmínka
o tom
jak pýcha pokoru vyhání
Zapomněl jsem snad
že za pýchou
následuje
pád
:-) vidět, že jsi nezapomněl :-)! ST
20.11.2017 15:36:10 | Fany
Je to tak silný zážitek, že ho musím ještě rozepsat na svém webu.
Na papíře už to mám
Děkuji.
21.11.2017 15:14:26 | VEDz RVAHEs
:-)
24.11.2017 04:49:52 | Fany
http://www.abstinent.websnadno.cz/Analyza-recidivy.html
Už to tam je ... hodně mi ten rozbor pomohl.
25.11.2017 18:37:01 | VEDz RVAHEs