Rány
když ti život vrazí ránu
otevři si novou bránu
když tě srazí do kolen
začni si hrát pod stolem
otevřel se vesmír
a láska vnikla paprskem dovnitř
tmavá růže nerezaví
když plujeme životem
něžné břehy hladí nekonečno
a já s kyticí růží pro tebe
nasávám Svět myšlenek
když jsem tu
pro Tebe
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: Ruda Štola, Iva Husárková, Fany
Komentáře (2)
Komentujících (2)