Soumrak
za úsvitu vyhaslých sluncí
kdy den je jen míň temná noc
těžké stíny rvou na kusy
hltají zbytky prázdnoty
chraplavé volání o pomoc
zaživa pohřbeného vědomí
dávno zmlklo
v moři nespočetných generací chmurů
kroky setnutých údů
ztratily zvuk
a hnijí podél cest
co nikam nevedou
a věčný spánek nepřichází
Přečteno 394x
Tipy 22
Poslední tipující: Fany, Amonasr, Iva Husárková, Jort, Móny, Dreamy, Philogyny1, Kett, VEDz RVAHEs, Razer, ...
Komentáře (16)
Komentujících (7)