V srdci mém
štěstí Ti dám do rukou
hlava má je zárukou
neboj nejsem pouhý lhář
jsem pro Tebe srdce žhář
vlož mi do rukou svůj cit
já najdu pro Tebe klid
který mít už stejně máš
neboj on je teď už náš
už se to do nás vrylo
je to vše co nám zbylo
a ten roztomilý Svět
promění se Ti v květ
...
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Ruda Štola, VEDz RVAHEs
Komentáře (2)
Komentujících (2)