Dlho som stál před zrkadlom a zpytoval sve čivy,
snád ona neuzrie na tvári mé pihy.
Joj! Pravé Levisky som zpáčil na tělo,
a vyzvléknut sa my ich fakt nechtělo.
Má drahá, strážim čas a aj tak chvátám,
však brzdí má v behu cos - to mám noha pátá.
Už budem u teba, aj, aj už to bude....
V tom touhu odnes čas i Levisky komplet všude.
Teď si mi zbytočná, jen vino bych platil,
najdi si chalana co sa na plese ztratil.
Zalúb sa do něho a ukaž své ruže.
Máš silu v pod sukňou, tam vše se dnes može.
Já krivám sa k domovu ak zbitý pes
a milá tancuje se všemi dnes?
A milá tancuje se všemi dnes....