Vyznání
Anotace: Máš tělo průzračné z křišťálu, ze studánky a oči jako plovoucí květy leknínů tvá kůže svléká ...
Máš tělo průzračné
z křišťálu,
ze studánky
a oči
jako plovoucí květy leknínů
tvá kůže
svléká z vůní růže
a ze rtů
ti vyletují slůvka
lehčí peří noci ...
A mně ani kotva mého srdce nepomůže
plachty se samy napínají
a stěžně hoří
zachváceny požárem touhy
nevyléčitelné nemoci ...
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Fany, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)