Jantarová hlava
Anotace: hlava vejpůl :-)
včerejší uzlíky
škrábu z čela
spásná myšlenka
jak vlaštovka
uletěla
snem šlapu brázdu
před půlnocí
v rejžovým poli
vlastní nohy
mě z toho bolí
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: Fany
Komentáře (2)
Komentujících (2)