Anotace: Procházíš se chodbou s květinou Oči zbarvené mořskou hlubinou...
Procházíš se chodbou s květinou
Oči zbarvené mořskou hlubinou
S tváří stále tak nevinnou
Proč mizíš tak najednou
Dny končí když oči zavíráš
Hlava se mi točí když se usmíváš
Srdce buší když mne objímáš
Ačkoli to sama nevnímáš
Vše mění se v kámen a prach
Co bude dál je ve hvězdách
Již nepotkávám tě na chodbách
Štěstí přeji ti v modlitbách
Nic netrvá věčně a přesto to nekončí
Dokud se s nadějí člověk neloučí
Čas jizvy a rány možná jednou vyléčí
Dokud neskončíme lásce v náručí
Život příběh nezavírá
Dveře jsou vždy dokořán
Láska nikdy neumírá
Osud není pevně dán