Anotace: Kam se to řítíme?
Propast
Kam se to řítíme, do jaký propasti?Krutě se bojíme, popřát si soustrasti. Tiše a nečinněhledíme na sebe.Tváříc se nevinně,chceme jít do nebe.Nahoru nepůjdem,peklo už čeká nás.Jdem s obřím neklidemďáblovi na pospas.
Hezky :-)!
24.11.2017 05:20:48 | Fany
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?