Lejdy, lejdy , lej
Anotace: koncert Komunálu :-)
hrál jsem s ní
při tanci
lízanej mariáš
opilej parket
se nám smál
ale já byl král
seschlý růže
po transfuzi krve
do leklý kůže
rozmarýn i sůl
Přečteno 234x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany, Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)