Anotace: z říjnových komentů
podle mne
je krásné obojí
dosažením cíle
nějaká etapa dobolí
...
a cesta může být i návyková
třeba mě camino už zase volá
/ koment k básni Slaboch nebo hrdina - Ďábel sám
A pak přijde Alzheimer
stlačí delete
a je "mier"
:-)
/ koment k básni Nejde zapomenout - Ďábel sám
přeji klid tvé duši
a vzpomínky,
co vyvolají úsměv
a možno trochu mlhy v očích
která k úsměvu moc sluší
/ koment k básni Lásko zastav čas - Blazius
Ale musíš uznať,že...
,,Je lepšie tročku vyliať s Parkinsonom,
ako zabudnúť vypiť s Alzheimerom,,
14.12.2017 15:10:05 | džemo