Retroflák
Anotace: hoblování ega :-)
mám starý triko
odkvetlý poupě
fajnově padne
ale dost chřadne
je nadranc
stojím před zrcadlem
a jímá mě strach
že do něj vlez
ňákej cizí chlap
to je můj hymnus
před spaním
na učesanej vrak
než přijde
škytání
než navlíknu noc
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl, Fany
Komentáře (2)
Komentujících (2)