Toulání po hvězdách
Anotace: nevím jestli dává smysl, nevím jestli se vám bude líbit,......
Toulala jsem se po hvězdách,
překonala svůj vlastní strach,
na hlavu padal hvězdný prach,
svět se ztrácel v temnotách.
Prach napadal mi do očí,
neronila jsem však slzy,
modlila jsem se s klokočím,
svět pro vás skončil brzy.
Nechtěli jste snít,
chtěli jste žít a smát se,
vy budete v zemi hnít,
já nesmrtelnou chci stát se.
I když zemře moje tělo,
můj sen za mě bude žít dál,
vám kdyby se jen trochu chtělo,
mohl z vás být klidně král.
Držíte se při podlaze,
honíte se za penězi,
na své kariérní dráze,
nesníte? Zahynete, drazí...
Komentáře (2)
Komentujících (2)