Sprázdnou
S prázdnou lahví jít se opít.
S prázdnou kapsou koupit byt.
S prázdnou konví kytky kropit.
S prázdnou myslí sny si snít.
S prázdnou vanou dát si koupel.
S prázdnou hlavou studovat.
S prázdnou ženu projít hotel.
S prázdnou dĺaní drobné dát.
S prázdnou tváří úsměv tvořit.
S prázdnou tornou cestovat
S prázdnou zbraní mosty bořit.
S prázdnou rakví pohřbívat.
S prázdnou jít a nezastavit!
S prázdnou lahví jit se opít,
krasne to znie,
len neviem
či sa to tak smie...
14.12.2017 15:21:13 | džemo
Díky Ivi, vím, ale chtěla jsem to tam napsat.
Snad Ti cukrátko zlepšilo náladu :-)
26.11.2017 00:45:52 | Tapíše
myslela jsem že tu bude báseň a kde nic tu nic jdu si dát cukrátko ono je možná lepší některý kolonky nevyplňovat :-))
25.11.2017 12:12:17 | Iva Husárková