Pochyby
Anotace: Začátky jsou vždycky těžké...
Pochyby…
Úspěch je tak vrtkavý,
pochybnostmi protkaný.
Jak má nový projekt začít,
už začínám téměř jančit.
Jak oslovit lidi,
a nedělat chyby.
Jak dát o sobě vědět,
a ne jen doma sedět.
Jak úspěšně se prosadit,
na trůnu se usadit,
jak potěšit mnohý lid,
a tohle všechno zvládnout líp.
Jak nastavit si cíle,
a ujít kroků míle.
Jak nenechat se zastrašit,
pochybnostmi vyplašit.
Jak tohle všechno ustát,
a na růžích si ustlát.
Zvládnout já to musím,
teď tu o to prosím.
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (0)