Anotace: na Smrt moc mladá, na Život stařena...a najít si chvilku pro umření je horší než hledat sebe samu
.... pochybnosti, ... tápání a hledání .... jsou jako malá smrt ...
ale jako jediné dávají vzniknout .... znovuzrození naděje .... a lásky ..
26.02.2007 12:53:00 | HarryHH
"Co byste dělala kdybyste prohrála?" Zeptal se Smrť Bábi Zlopočasné a schoval karty.
"No pro začátek bych ti zpřelámala hnáty..."
//////////////////////////////////////////////////////
No a teď k básni- líbí se mi. Dávám ti za ní malé, bezvýznamné plus...:)
19.02.2007 21:40:00 | kruppe