Chci......
Anotace: chci milovat jako smrt a zemřít jako láska
Chci bolest co nebolí.....
chci život,co se nedrolí...
chci chuť slz cítit sladce.....
chci žít dlouho a ne krátce.....
chci den bez úzkosti.....
chci kapku něžnosti....
CHCI
Komentáře (1)
Komentujících (1)