Anotace: zzzzzz
pokud považuješ za anarchii nedodržování pravopisu, jsi docela dobrý...
keci s ypsilon...
;o)
20.02.2007 22:09:00 | recht
Ještě můžeš kvílet a řvát a smát se tomu šílenému nápadu psát čínským perem (ale chápu, všechno je teď tak trochu "made in China"). Vrhnul jsi slova do prostoru rychle a prudce jako kostky a teď už jen pozoruješ vlastní myšlenky. Jak se derou (bezbřehé), jak se rvou, jak se předhánějí, jak by chtěly spatřit svůj obraz v zrcadle, které jsi nastavil tak, aby ses v něm mohl aspoň zahlédnout. Nic narcistního, to ne, jen takový nekonkrétní očistec.
19.02.2007 23:25:00 | Myška
Nemusim na to mít ani jeden prst abych se poblila..větší kraviny sem v životě nečetla!!!
19.02.2007 21:41:00 | kata02