Zázrak
Anotace: Kam letíte husy ? ,, Za brány světa, kde černý mrak bílého beránka nedusí ... Za láskou co ži...
Kam letíte husy ?
,, Za brány světa,
kde černý mrak
bílého beránka nedusí ...
Za láskou
co žije
z rosy věčného léta.
Za brány světa
kam pírko
pro perutě nemusí,
kde hlas nemluví,
jen zpívá,
kde vánek
těm křídlům naslouchá
a kde to pírko
nalezne odpověď
na to co ruší
všech křídel spánek ...
Přečteno 284x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková, Frr, Anděl, bogen
Komentáře (2)
Komentujících (2)