Anotace: Natahuji ruku jak nejdále mohu Ale jsi prchavá jako bublina Schoule...
Natahuji ruku jak nejdále mohu
Ale jsi prchavá jako bublina
Schoulená kulička v rohu
Píseň u které se těžko usíná
Slzy po tváři ti kanou
Ač se stále usmíváš
Vlasy ve větru ti planou
Smutek marně ukrýváš
Zavíráš oči s úsměvem na rtech
chci rozpustit vše co tě rmoutí
Z hlubin zpět na pevný břeh
Ukázat zázraky životní pouti
Odcházíš brzy ráno
Stejně jako kapky rosy
Jednou štěstí bude ti přáno
Tvé nohy v trávě bosy
Sleduji ty barvy které tě vyjadřují
Připomínáš slunce v dívčím převleku
Právě tebou častokrát se inspiruji
I když jsem ti někdy ke vzteku
Jsem tu když je ti k pláči
Když pláče s tebou i nebe
Tvé slzy rameno mi máčí
Stále jsem tu pro tebe