Lhostejná k nadějím
Anotace: /jen krátký poetický blábol/
Někdo zaklepal na dveře.
Memoáry - nápisy na stěnách
otisky rtů v sádrovejch odlitcích,
útržky z posledních dopisů
ten prstýnek, co chtěl mi vrátit
/zapomněl/
Zaprášený sny,
nechci se smířit s tím, že napadl sníh
a já jen nehnutě stála
/bez Tebe/
a lhostejně odmítala naděje
čekajíc u dveří.
Komentáře (1)
Komentujících (1)