plavala krásně ode mne
vypískla nad dětskou ohrádkou
na smetišti za domem
šlápla na tubu
poloprázdné pasty zubní
všechny skleněné předměty
si otevřely cestu k jejímu srdci
dětská panenka visela za nohu
v zobáku havraním
mřela již dávno vlastními ostatky
v divných lidských zemích
v loutkových divadlech
podobným předpeklím
Přečteno 471x
Tipy 35
Poslední tipující: piťura, zelená víla, Ruda Štola, Dreamy, Pamína, Iva Husárková, Romana Šamanka Ladyloba, zdenka, jitoush, Anděl, ...
Komentáře (10)
Komentujících (3)