Jako anděl zamáváš křídly
A já se bojím aby si mi neutekla
Prosím počkej ještě chvíly
Díky tobě ustál jsem brány pekla
Kráčíc po zemi s tvým úsměvem
Přilepeným na bušící hrudi
Náhle snáze jde se tím světem
Ve dvou se nikdo nenudí
Hladím tě po hlavě
Bloudím prsty ve vlasech
ŽIvot s tebou hravě
I v těžkých časech
Spolu můžeme jít kam budeme chtít
Do proudu života srdci propleteni
Společně o budoucnosti snít
Pod oblohou modrou spojeni
Letět , skákat , brečet , spívat a smát
To vše do těch chvil a okamžiků
Které mohou se skutečností stát
Za rytmu srdce , hodinovém tiku
moc krasne :) :) kazdy vers se mi libi ,kazda tva basenje hezci a je vic povedenejsi :) :D
05.12.2017 19:04:35 | FairyLAdy