Pojďme se rozvášnit
ve stínu éterových lamp
svých duší
v přístavech říčních měst
svých ran
utrhnout ucho džbánu
svých tajných přání
popustit uzdu fantazie
ve stínu višňových bran
svých těžkých rán...
ŽIVOTE !!!
Morituri te Salutant !!!
Těším se z tvé vášně a nevyřčených tajných přání.
06.12.2017 09:51:19 | Šípková Růženka
Růženko - co by to byl život bez vášně? skořápka bez ořechu, vyschlé koryto řeky, němý pták bez křídel...
06.12.2017 10:24:19 | Anděl