Nympha lucida
Na obloze plné mraků
vyšlo slunce zářící
v zemi plné černých draků
přišla víla se svící
By rozzářila světlo jasné
nad tou černou temnotou
a než ta svíce zase zhasne
vše teď září dobrotou
A ta víla tančí v lese
do lásky je oděna
další světlo s sebou nese
by tma se na čas ztratila
Přečteno 372x
Tipy 7
Poslední tipující: bogen, Frr, Iva Husárková, Šípková Růženka, Jarka
Komentáře (2)
Komentujících (2)