Puszta
Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=ujVnSJfMsL4&index=6&list=RDWlaQ2jEq6dc
"Zsuzsi néni rakott tüzet,
De had melegedjek egy cseppet"
nechat touhy jen tak zmizet
není možné, jak křídel třepet
puszta - země širá, jatá
představami snílků o míru
nezměrnou duší předpojatá
k dekoru hvězd je ve vesmíru
baňatém, zde čas nespěchá
k prostoru přilne, není divu
na pochybách mě nenechá
všudypřítomná kupodivu
bázlivá tráva ohlá níž
trvalým větrem do záklonu
šelestí, jinde sotva blíž
je dech.. šustí s ní v unisonu
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: Ruda Štola, Amonasr, Iva Husárková, Frr, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)