CARPE DIEM
Anotace: punk je v srdci (i po letech)
Jen mi netvrď prosim tebe
Že ti to tak stačí
Chytni život za pačesy
Těžko budeš mladší
Ser na lidi co jsou svině
Otáčej se zády
Když jsi v nouzi teprv poznáš
Pravý kamarády
Obuj zase těžký boty
Oblíkni si křivák
Svět se řítí do nicoty
Nebuď jenom divák
Bojuj za to co je správný
Ideály svoje
Carpe diem urvi všechno
Co mělo bejt tvoje!!!
Přečteno 370x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang, Ruda Štola, Amonasr, bogen
Komentáře (1)
Komentujících (1)