Anotace: ...
...něco jsi mi připomněl, když chodím po lese, tak se dívám po hromadách kamení po Němcích, vypadají jako hroby, obrostlé zeleným mechem, byl tady kdysi koncentrák a vězňové pracovali v lomu, tam chodím...
07.12.2017 19:34:17 | Philogyny1
Dnes jsem zrovna přemýšlela o dědovi Mrazovi jaké tvoří krásné obrazce.
07.12.2017 19:09:32 | Šípková Růženka