Anotace: ...
V zimě je sluce nízko a kouká nám do očí, schovám je raději za sluneční brýle, sníh rád oslepuje, do bílé barvy slepeckých holí, když se spolčí s mrazem... :)
08.12.2017 18:29:21 | Philogyny1
Víš Svati,já moc zimu nemusím,i když je to hezký na pohled.
Už se těším,jak se za pár týdnů začne den prodlužovat...:-)
09.12.2017 10:24:57 | Ruda Štola