Někde za zdí je nebe
a na něm plno hvězd a taky prázdných míst
jako kniha kterou nesmíme nikdy číst
stmívá se a strach duši okusuje
a za zdmi na hladině rybníka
tělo mrtvého vodníka
pouště a hladiny
jak mnoho mají společného
polibek jediný
snad pomůže vzkřísit
tělo mrtvého...
10.12.2017 00:05:18 | Malá mořská víla