hledám
Škoda té fotky, na to, jak krásně fotíš, jsi mohl dát něco vlastního, třeba závan větru v bílém lese, to Ti jde...mi k té básni nesedí...
10.12.2017 08:20:12 | Philogyny1
co Ty víš, třeba jsem to fotil ;) ty fotky pod básněmi mizí, zůstává jen to podstatné... :)
10.12.2017 10:51:42 | Stavák