Anotace: Je to jen takový útržek necelistvých vzpomínek na doby kdy vánoce byly opravdu na sněhu a všichni jsme trávili dny venku nikoliv u monitoru počítače ..
Mizí květy pohupující se ve větvých
Listy poletují v ranním větru
Jako vločky dnešního sněhu
Z trička převléci se do svetru
V dálce tiše zní dětský smích
Andělé otisknuti v bílém prašanu
Sjíždějí kopce na saních
Vždy do dětských let se dostanu
Tak jako když byl jsem malý kluk
Stále promáčený ležíc ve hvězdách
Hledíc na nebe , ticho žádný hluk
Snící o dalekých krajinách
Vše zůstává nadále ve vzpomínkách
Když sních roztává na mých dlaních
Vracím se v čase ve svých myšlenkách
Tam kde i my milovali sníh