Anotace: Je to sice ještě brzy a také je to svátek který mám i nemám rád , protože každý pospíchá nebo je podrážděný . Ale je to svátek který je hlavně o rodině a těch na kterých nám záleží .
Cestou tam kde spánek
Věčným se zdá
Pár němých stránek
Příběh nachystá
Okna duše plné snů
Otevřené dokořán
Novým dnům
Životem je přán
Na nebi plují mraky
Nadýchané polštáře
Upřeme k nim zraky
Vepsaným úsměvem do tváře
S dotekem vloček
Malých zmrzlých hvězd
Rozmrzají na první dotek
Pod lampamy měst
Uprchnout do fantazie
Do světů neznámých
Se přáním na dlaních
Dopisem plným magie
Vyslovit svá tajná přání
Na moment nemyslet
Být ostatním k mání
Vnímat srdcem svět
Plnými doušky ze života pít
Ve chvíli vánoční
v rodinném kruhu a přátel být
Na dárky nenároční