Šaškiáda
Anotace: huba plná jehličí :-)
vím příliš málo
než abych mohl
s klidným svědomím
říci že nevím nic
vím příliš mnoho
než abych mohl
s klidným svědomím
říct že na to seru
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: Šípková Růženka, Anděl, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)