Bytost
Co by mi už on
mohl o ní říct
má na selfie dron
dech jak ufa svist
dělat garde smí
šedé krásce z hvězd
nad hlavou mi hřmí
ufo, chci-li svézt
robot android
lajkne pro mne vždy
všechno, vnitřní klid
hraje-li, má kdy
dojde mu to dřív
nebo pozdějc, vím
prozře, žádný div
IQ je mu vším
co by mi on zvně
mohl o ní číst
z její očí - mně
sotva jsem si jist
co si myslí, zvím
šedou kůrou svou
šedá nemá mim
čidla, nevyčtou
z černých hlubin šer
nicovaté nic
když váhá, ty ber
živý máš navíc
zda žije ona
neřeš, šedá je
hraješ ufouna
když ta ne.. znaje
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, VEDz RVAHEs
Komentáře (2)
Komentujících (2)