Nemůžu popadnout dech
Ležím tváří zabořenou v prachu
Už mám asi vážně pech
S kovovou příchutí strachu
S pohledem ostatních na zádech
Nepoznám co je propast
A co je opravdu pevný břeh
Ze života medvědí past
S trvalými následky jizev
Které již nikdy nezmizí
Ano - to je pravda. máme v sobě jizvy, které nezmizí. pouze je čas zahalí do mlhy pozapomnění...*ST*
13.12.2017 06:53:23 | Anděl