Ze země ne ze mě
Anotace: Kyrie eleison ...
neplač
má milá
sejdem se brzy
ze rtů
si olízni
jazykem slzy
měsíc si 2krát
nadme břich
vrátím se tobě
až odtaje
z mramoru
vánoční sníh
zapal mi svíčku
na znamení času
kdy polibek
slovem byl
na místo hlasu
zapal mi svíčku
mezi tújemi
abych ti zazpíval
od brány
poslední vyznání
Přečteno 282x
Tipy 8
Poslední tipující: Anděl, bogen, Stela, Šípková Růženka, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)