Anotace: Zda li jít s proudem Tu otázku začít si klást Proj&ia...
Zda li jít s proudem
Tu otázku začít si klást
Projít si tak soudem
Když tělo začne se třást
Ptát se zda je to správně
Životem už jen ze zvyku
A otevřené dlaně
Pro malou útěchu
Má cenu vůbec se ptát
Jestli je to opravdu tak
Jít životem nebo stát
Přestat šálit svůj zrak
Odhodit růžové brýle
Vidět jak věci jsou
Zatratit ty černé chvíle
A jít cestou svou
Nejít jako jeden z davu
Nedat na řeči ostatních
Zvednout k nebi hlavu
Řídit se podle pravidel svých