PUOST
Anotace: Je to trošku skuor,ale lepšie je skuor,ako neskuor...
Príjemné Vianoce
Bez kostí kapra
nech z vášho stromčeku
nevznikne vatra
Hádky a sváry
nech je to ostatné
túlivé objatia
to je to podstatné
Pokoj a pohoda
príjemné sviatky
nech každý magor
je na nás krátky...
Přečteno 342x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, Frr, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (2)
Komentujících (2)