Anotace: Nechci tím nikoho nijak urazit nebo naštvat je to jen taková představa jak asi budu vypadat za pár desítek let :)
Malej , vzteklej a vlasy šedé
Brzdím očima už v šede
Kočka na klýně mi přede
Vidím to všechno bledě
Zrak ostříží proměnil se v krtka
Na schodech dávám si pozor
Ať ze mě není hned vývrtka
Nad mladými na lavičce mám dozor
Prohrávám s časem na přechodu
Když zavelí mi semafór k pochodu
Opět dávám pozor nezavinit nehodu
Těším se na čaj a domácí pohodu
Dívám se na Sherloka Holmese
Na ty příběhy co prožil si
Kdo vymyslel toho koumese
Kéž kdybych vzpomněl si
V teple u domácího krbu
U telefonu kamarádce dělám vrbu
Nakonec se poslouchám a já drbu
Vymlouvám se na sešlost klubu