Maminkám
Na stromech
visí těžká vina,
po větrech,
jako když shodíš
jablíčko z klína ...
Pod stromy naděje
zelená se tráva
déšť morseovkou vyťukává
zprávu, že porodila hlína .
Co visí v nás
vzpomínky ...
Na vykácené aleje
a v almaře srdce
starý plášť
a v něm
oblázek a semínko,
vzpomínka co zahřeje.
Tak prosím,
buď ještě chvíli v nás
a zapomeň na smrt maminko ...
Přečteno 409x
Tipy 4
Poslední tipující: Šípková Růženka, Fany
Komentáře (4)
Komentujících (4)