Kunhalom
Vylákala mě do puszty v noci
na Kunhalom mottového typu
svatojánský hmyz, svítící brouci
doprovázeli mě k archetypu
percepce poznání pouhým okem
praobrazu - být ke hvězdám blíže
o půlnoci zde na nevysokém
pahorku čekat na stav beztíže
dokonalý, pak na mořskou nemoc
v jejím ufu, stříbrném s patinou
nálezů z kurganů, jasném přes noc
světlušky jsou out, děvče, čí vinou?
Přečteno 224x
Tipy 4
Poslední tipující: Clay, bogen, Amonasr
Komentáře (0)